Voordelen

u bevindt zich hier: home > voordelen

Ontworpen door vastgoedexperten

Taksado werd ontworpen door ervaren vastgoedexperten die taxaties uitvoeren voor het gerecht, particuliere klanten, bedrijven ...

Maakt gebruik van referentieprijzen

Taksado suggereert grondwaarden op basis van effectieve verkoopprijzen van bouwgronden in de door u opgegeven gemeente.

Gebruiksvriendelijk

Taksado werkt met een snelle en gebruiksvriendelijke software en beschikt over een duidelijke structuur. De logische volgorde zorgt ervoor dat u geen stappen in het taxatieproces overslaat en de instructies zijn duidelijk geformuleerd. De lay-out maakt het mogelijk vlot te schakelen tussen invulvelden, rapporten en op te laden fotomateriaal en stelt u in staat tussentijdse resultaten te bekijken. Daar alles onmiddellijk opgeslagen wordt in de cloud, hebt u ook geen last van gegevensverlies, zelf als u pauzeert tijdens het taxeren.

Onbeperkt genereren en aanpassen van rapporten

Als Taksado-abonnee kan u uw taxatie online wijzigen en onmiddellijk een aangepast rapport genereren. De invulvelden die u blanco laat, worden niet weergegeven in uw rapporten. Zo kan u uw klant steeds een mooi opgebouwd rapport leveren.

Biedt per taxatie 3 rapporten

Als Taksado-abonnee kan u per taxatie zowel een snelrapport, een uitgebreid rapport als een klantenverslag genereren. Op die manier kunt u verschillende klantengroepen op een aangepaste manier benaderen. Indien de klant aanvankelijk enkel geïnteresseerd is in een finale uitkomst, maar later meer informatie wil, genereert u met één druk op de knop het uitgebreid verslag van deze taxatie.

Online beheren van uw rapporten

Aangezien uw rapporten online beheerd worden, gebeurt aanpassen en updaten van een taxatierapport gemakkelijk en snel. Een aangepast rapport genereert u met 1 druk op de knop.

Taxeren volgens de Europese Standaarden

Taksado implementeert de Europese normeringen inzake taxatie van vastgoed. Deze normeringen zijn verplicht vanaf 2015.

Responsive software

Taksado kan zowel op de computer als op een tablet of een smartphone gebruikt worden. Makkelijk om de gegevens van de taxatie onmiddellijk ter plaatse bij uw klant in te putten of aan te passen!

Het meest volledige model op de markt

Vele parameters
Taksado houdt rekening met vele objectieve parameters (vloerplaatprijs, EPC-waarde, ligging,…) om de waarde van een vastgoed correct te bepalen. Taksado fungeert op deze manier als uiterst nauwkeurige berekeningstool maar zorgt er tegelijk ook voor dat u niets uit het oog verliest. Als taxateur kunt u immers bijsturen waar nodig daar u ook waardeverminderingen en –vermeerderingen kunt toekennen op basis van verschillende situatiegebonden elementen.
Tevreden klanten
Uw klanten zien aan de hand van uw rapporten dat niets u is ontgaan. Op die manier stijgt hun vertrouwen in uw taxatie en in uw expertise.